Pretraživanje

Pretraživanje
Newsletter

Dostava cvijeća Rijeka, o nama

"CvjetEx" je Internet cvjećarnica iz Rijeke. Cilj nam je omogućiti naručiteljima u Rijeci i okolici da razvesele svoje najmilije cvijećem i prigodnim poklonima.

Od 7.10.2008.g. postaje dio CVJETARNE MIRJANA na Krimeji, cvjećarnice koja ima 30. godišnje iskustvo u aranžiranju cvijeća. Pretraživanjem ovih stranica moći ćete pronaći aranžmane i bukete koji će na najbolji način iskazati ono što želite poručiti osobi do koje vam je stalo, iskazati zahvalnost ili jednostavno razveseliti svoje najbliže.


Dostavom cvijeća, cvjetnih aranžmana i cvjetnih dekoracija na željenu adresu , adresu privatne osobe, tvrtke, bolnice, hotela... ugodno ćete iznenaditi osobu koja će primiti naručeni aranžman. Kako bi dostava naručenog buketa, aranžmana, aranžiranih poklona, vijenaca... bila izvršena na vrijeme, CVJETARNA MIRJANA prima Vaše narudžbe i rezervacije, a koje možete i poslati putem e-mail adrese:

cvjetex@cvjetex.com

cvjetex@icloud.hr

Galerija

Cvjetarna Mirjana Rijeka -unutrašnjostCvjetarna Mirjana Rijeka-unutrašnjostCvjetarna Mirjana Rijeka - izvana
Cvjetarna Mirjana Rijeka - unutrašnjostCvjetarna Mirjana Rijeka - unutrašnjost
 
American Express Diners Club International Discover DinaCard MasterCard Visa
Mastercard® Identity Check™ Visa Secure
WSPay - Web Secure Payment Gateway

Košarica

Artikala:
0 kom
Ukupno:
0,00 kn

Anketa

Anketa

PAŽNJA !!! Zbog tehničkih preinaka web shopa narudžbe moguće samo uplatom na žiro račun Cvjetarne Mirjana HR0623400091160103146